HTML

Monicomp Liga

A magyar labdarúgó bajnokság úgy, ahogy az egyszeri szurkoló látja a TV képernyője előtt.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Döme hupákol

2010.11.15. 20:51 karajjj

Első visszatérőnek tervezett rovatunknak egyszemélyes sztárja a mostanában magáról sokat hallató egykori világválogatott sztárunk, Détári Lajos lesz. No nem kívánom én becsmérelni, csak a mezei valóságot fogom leírni, ahogyan én látom a dolgot.

A Vecsési meg nem értett zsenink ma az MTV-nek tálalt ki aktuális világmegváltó nyilatkozatával. Állítása szerint azért nem kap komolyabb csapatot, mert félnek tőle, hogy túl jól teljesítene. Persze érthető, hogy nem túl kellemes dolog egy NB2-es kiesőjelölt padját melegíteni, de azért ez a "nekem hosszabb pöcsöm van, csak nem hagyjátok használni" szöveg még Döménktől is gyenge eresztés.

Persze van a mai megnyilvánulásában igazság is, mert tényleg el vannak szállva maguktól a mai milliomos mecénások, de ne akarja már megmagyarázni, hogy Ő maga a magyar labdarúgás messiása. Ha unatkozó befektető lennék, akinek nem számít 10-20 millió, segítenék rajta egy kicsit, hogy lássuk mekkora tudás áll a szájhősködés mögött.

A sajtó és a köznyelv által emlegetett alkohol problémáira nem szeretnék kitérni, hiszen tényleg nem akarok senkit megbántani, de azért remélem villant valamit Vecsésen abból az Isten adta nagy tehetségből, amiből mi még semmit nem láttunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monicompliga.blog.hu/api/trackback/id/tr182451059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása